Ignition er den foretrukne SCADA-plattformen for fremtidsrettede ingeniører og virksomheter over hele verden. Med en lokal Ignition distributør i ditt område, har det aldri vært en bedre sjanse til å prøve Ignition.

Møt Ignition

Med Ignition kan du sømløst samle alle dataene dine, enkelt utforme alle typer industrielle applikasjoner, og umiddelbart distribuere klienter via web til alle, hvor som helst. Ignition fungerer som knutepunkt for alt i systemet ditt, fra maskinpark til SQL-databaser, og bygger bro mellom produksjon og IT.

Ubegrenset Lisensiering

For en overkommelig kostnad for en Ignition-serverlisens, får du et ubegrenset antall klienter, tags, tilkoblinger og Ignitions utviklingsverktøy, slik at du kan bygge akkurat det systemet du trenger, uten begrensninger. Få hele anlegget tilkoblet for en brøkdel av hva enkelte andre løsninger koster, og legg besparelsene tilbake i utvikling, arbeidskraft og utvidelse.

Ubegrensete Muligheter

Ignition er et kraftig integrert utviklingsmiljø med alt du trenger for å lage praktisk talt alle slags industrielle applikasjoner - SCADA, IIoT, MES og annet - alt i en plattform.

SCADA

Du kan enkelt kontrollere, spore, vise og analysere prosessene dine.

IIoT

Gjør dataene dine mer tilgjengelige og effektive med MQTT.

MES

Spor produksjonen din, administrer oppskrifter, beregne OEE og mer.

HMI

Bygg optimaliserte skjermbilder for å overvåke og kontrollere utstyret ditt.

Alarmhåndtering

Bygg komplekse alarmsystemer med enkelhet, og få varsling umiddelbart.

Rapportering

Det er enkelt å opprette og levere dynamiske, databasedrevne industrielle rapporter.

Edge Computing

Fang og visualiser kritiske data i den ytre delen av nettverket ditt.

Virksomheten

Gi avdelingene dine bedre data for å ta smartere beslutninger.

Mobile enheter

Bygg industrielle applikasjoner for mobile enheter ved hjelp av HTML5.

Fakta om Inductive Automation

Inductive Automation utviklet Ignition i 2010, og siden den gang har systemet vært benyttet for å hjelpe industrielle virksomheter over hele verden med å forbedre effektiviteten til deres industrielle automatiseringssystemer.


0+

år i bransjen

0%

Fortune 100 virksomheter bruker Ignition

 

0+

land med Ignition installasjoner

 

Virksomheter som bruker Ignition:

Offisiell Ignition distributør

For å best støtte vårt globale samfunn av Ignition brukere, har Inductive Automation inngått et samarbeid med flere internasjonale distributører. Den offisielle distributøren av Ignition-produkter og støttetjenester i ditt område er Autic System AS.

Autic System AS

Begynn med Ignition

Inductive Automation samarbeider med Autic System AS for å støtte og selge Ignition og andre Inductive Automation-produkter i din region. Ta kontakt med dem for å komme i gang med Ignition, få en full produktdemonstrasjon, få lokal support osv.