Ignition är framtidens SCADA-plattform för den moderna ingenjören och de framåtblickande företagen, runt om i hela världen. Med en lokal distributör av Ignition inom er region, har möjligheten att prova Ignition aldrig varit större.

Träffa Ignition

Med Ignition kan du sömlöst samla alla dina data, enkelt utforma alla typer av industriella applikationer och omedelbart distribuera klienter via webben till alla, överallt. Ignition fungerar som knutpunkten mellan alla dina system, från maskinpark till databas. Ignition bygger broar mellan produktion och IT.

Obegränsad licensiering

För en överkomlig kostnad för en Ignition-serverlicens får du ett obegränsat antal klienter, taggar, anslutningar och Ignitions utvecklingsverktyg, så att du kan skapa precis det system du behöver, utan begränsningar. Få hela anläggningen ansluten för en bråkdel av vad vissa andra lösningar kostar och lägg istället besparingen på utveckling, arbetskraft och expansion.

Obegränsade möjligheter

Ignition är en kraftfull integrerad utvecklingsmiljö med allt du behöver för att skapa praktiskt taget alla typer av industriella applikationer – SCADA, IIoT, MES med mera – allt i en plattform.

SCADA

Gör det enkelt att kontrollera, spåra, visualisera och analysera dina processer.

IIoT

Gör dina data mer tillgängliga och effektiva med MQTT.

MES

Spåra din produktion, hantera recept, beräkna OEE och mer.

HMI

Skapa optimerade processbilder som gör det enkelt att övervaka och styra din utrustning.

Larmhantering

Skapa enkelt komplexa larmsystem och få omedelbara varningar.

Rapportering

Skapa och leverera dynamiska databasdrivna rapporter med enkelhet.

Edge Computing

Samla in och visualisera kritiska data i nätverkets yttre områden.

Verksamheten

Ge dina avdelningar bättre data för att fatta smartare beslut.

Mobila enheter

Skapa industriella applikationer för mobila enheter med HTML5.

Fakta om Inductive Automation

Inductive Automation utvecklade Ignition 2010 och sedan dess har systemet använts för att hjälpa industriföretag runt om i världen att förbättra effektiviteten i sina industriella automationssystem.


0+

år i branschen

0%

Fortune 100-företag använder Ignition

 

0+

länder med Ignitioninstallationer

 

Företag som använder Ignition

Officiell Ignition distributör

För att på bästa sätt stödja vårt globala nätverk av Ignitionanvändare har Inductive Automation samarbete med flera internationella distributörer. Den officiella distributören av Ignition-produkter och supporttjänster i din region är Autic System.

Autic System

Börja med Ignition

Inductive Automation samarbetar med Autic System för att stödja och sälja Ignition och andra Inductive Automation-produkter i din region. Ta kontakt med dem för att komma igång med Ignition, få en fullständig produktdemonstration, få lokal support etc.